Belly Workout

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; zoek jij ook naar leuke inspirerende groepslessen die veel beter bij jou passen?

Ben jij op zoek naar een sport- of dansles en wil je weten of Belly Workout iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een swingende Cardio Workout op opzwepende muziek. Calorieverbranding, spieropbouw en conditietraining in één les! De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus geschikt voor iedereen. De bewegingen zijn opgebouwd uit diverse Oriëntaalse danspassen en met de swingende bellyfit-bewegingen werk je aan je onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. Op een leuke manier verbeter je de conditie, verbrand je calorieën en brengt je jouw lichaam mooi in vorm.

Belly Workout: opwarming – stevige inspanning – stretch – ontspanning

Elke les start met een staande openingsmeditatie waarna een 20 minuten durende cardio-training volgt. Deze bestaat uit dans- en fitnessbewegingen die geïnspireerd zijn op Oriëntaalse, Afrikaanse, Bollywood en Indiase dansen. Kortom een spannende exotische mix van dansstijlen. Zweten is gegarandeerd, de docent begeleidt je door de bewegingen heen, je voert langzaam de intensiteit van de bewegingen opkomen en leert naar je eigen lichaam luisteren. Daarna is het tijd voor de coolingdown en oefeningen op de mat. Deze oefeningen zijn gebaseerd op pilates en leggen de focus op versterking van je krachtcentrum. Als afsluiting van de les volgen er op yoga geïnspireerde onstspannings- en strekoefeningen.