Didgeridoo lessen

Michiel geeft wekelijks les bij Mi Dushi in Apeldoorn op dinsdag en woensdagavond.
De groepslessen duren een uur en worden onderverdeeld in 4 verschillende niveaus.

In Michiels inspirerende lessen, voor jong en oud, behandelen we natuurlijk de basis van dit instrument, de circulaire ademhaling. De meesten hebben dit na 2 tot 4 lessen goed onder de knie en dan kunnen we beginnen met het werkelijk leren bespelen van de didgeridoo. Al snel gaan we aan de slag met het creëren en leren van ritmische structuren.

Volgens een heldere en overzichtelijke, zelf ontwikkelde methode en schrift, gaan we steeds dieper in op deze structuren en technieken en maken we steeds complexere combinaties van de verschillende ademhalingstechnieken.

Apart onderdeel van de lessen is het leren van traditionele technieken. Na een heldere uitleg over hoe de verschillende geluiden gemaakt dienen te worden, gaan we steeds verder in op de traditionele muziek. En middels ‘vraag/antwoord’ spelen we elke week met de verschillende ‘bouwstenen’.

Middels ‘zelfstudie’ heeft Michiel een les pakket ontwikkeld dat enige jaren omvat. Sommige van zijn cursisten volgen al meer dan 10 jaar 36 uur per jaar les van hem!

EVENTS