Workshop djembé

PERCUSSIE WORKSHOP
Het gebruik van muziek tijdens trainingen is een uitstekend middel voor organisaties om inzicht te krijgen in groepsprocessen.

Het fascinerende van een percussie workshop is de analogie die bestaat met het reilen en zeilen binnen een organisatie. De teambuildende elementen die nodig zijn om een organisatie goed te laten functioneren, zijn exact dezelfde als welke een percussie workshop doen slagen: samenwerking in plaats van concurrentie, teamwork in plaats van werken op eilandjes.

Om een goed resultaat te bereiken, moet men goed naar elkaar luisteren en is een ieder verantwoordelijk voor zijn of haar eigen bijdrage. Iedere deelnemer merkt hoe het geheel groeit, steeds beter gaat klinken en meer in de ‘beat’ komt.

Samenspel in een muzikale formatie leidt tot harmonie, vergroot het groepsgevoel en daardoor ontstaat openheid en betrokkenheid. Muziek maken zet mensen in beweging en het samen trommelen wekt veel energie en daadkracht op in een groep. De teamgeest die ontstaat ervaren deelnemers als een krachtige inspiratiebron. De drempel om mee te doen is laag en ervaring met muziek is niet nodig.

Voor groepen met een minimum van 10 personen verzorgen wij workshops op locatie of bij ons op school. Wij verzorgen een compleet programma dat naar wens kan worden samengesteld uit bovenstaande workshops of combinaties ervan. In samenwerking met de opdrachtgever proberen we de workshops aan te laten sluiten op het thema van de bijeenkomst of het specifieke karakter van de groep. In de afgelopen jaren is MI DUSHI door veel bedrijven uitgenodigd als aanvulling op teambuilding dagen en deskundigheid- bevorderingsbijeenkomsten.

Volwassenen – Workshop a 1,5 uur
Prijs voor workshop bij ons op school
17,50 p.p. [min. 10 personen]
15,00 p.p. [11-20 personen]
12,50 p.p. [21 personen of meer]
Prijs voor workshop op locatie
20,00 p.p. + 0,25 per km [min. 10 personen]
17.50 p.p. + 0,25 per km [11-20 personen]
15,00 p.p. + 0,25 per km [21 personen of meer]

Voor bedrijven wordt 21% BTW extra berekend op de factuur.

Kinderen – Workshop a 1 uur
Prijs voor workshop bij ons op school

10,00 per kind [minimaal 10 kinderen]
Prijs voor workshop op locatie
12,50 per kind + 0,25 per km [minimaal 10 kinderen]
10,00 per kind + 0,25 per km [11-20 kinderen]
7,50 per kind + 0,25 per km [21 of meer kinderen]

Voor scholen gelden andere prijzen.
Voor vragen mail naar: info@midushi.nl